LOGIN OP JOUW E-SCAN

Kenmerken.

Ontdek de kracht van Entrepreneur Platform

10+ COMPETENTIES

De Zorgondernemersscan is een online test die inzicht geeft in uw persoonlijke profiel als zorgondernemer. Uw testresultaten worden vergeleken met het normprofiel va De Zorgondernemer. De Zorgondernemersscan is ontwikkeld door Nederlandse wetenschappers verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen en wordt voortdurend getoetst.

4 DENKSTIJLEN

Een denkstijl vertelt iets over hoe je onderneemt. Ben je iemand die constant ideeën heeft of eerder de vakman of vrouw die precies wil weten hoe iets in elkaar steekt. Er zijn 4 ondernemersdenkstijlen: Pionier, Verbinder, Organisator en Analysator. Ieder met zijn eigen sterke en zwakke punten. Alle denkstijlen zijn nodig in een praktijk. Een zorgondernemer dient goed te kijken naar zijn eigen denkstijl en de ontbrekende aan te vullen.

360º FEEDBACK

Binnen E-Platform legt de Zorgondernemersscan de vinger op de zere plek. Met de 360º feedback bewijs je dat je over zelfkennis beschikt. Hiermee kun je tot 3 personen die jou goed kennen vragen de Zorgondernemersscan over jou in te vullen. Hoe zien zij jou als zorgondernemer? Het laat je naar jezelf kijken door de ogen van een ander. Die zelfkennis is van groot belang voor succes. Het gaat er namelijk niet om hoe je scoort, maar hoe je ermee omgaat.

E-LEARNING

Met de E-Learning op het E-Platform kun je jouw zorgondernemerschap verder ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke Zorgondernemersscan. Niet alleen door het stellen van doelen en hoe je die smart stelt, maar ook word je geholpen jouw smart gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen. Ontvang inspiratie van experts en succesvolle entrepreneurs. Zie hoe andere ondernemers zichzelf hebben ontwikkeld en wat voor hen heeft gewerkt, waar jij weer van kan leren.

Menu